top of page
IMG_0422.HEIC

Câștigă o un loc în ultima excursie din an la Albastru & Origini 

Perioada

-20-22 octombrie

Pachet Premium cazare, mâncare și ebike

Localitatea Berislavesti

Județul Vâlcea

Cum fac asta? 

Pasul 1

Pasul 2

Pasul 3

Scanează codul QR de pe mașina noastră și adaugă cardul Backcountry în portofelul virtual de pe telefonul tău

IMG_2967_edited.jpg
IMG_3149.jpg

Arată cardul de fiecare dată când vii la tura ca să primești o ștampilă

Când ai strâns minim 6 ștampile, intri automat în marea tombolă. Tragerea la sorți se desfășoară la începutul lunii octombrie și are ca premiu un loc în ultima sesiune de Comorile din Cozia Albastru &Origini, care include cazare , mâncare si bicicletă care va avea loc la sfarsit de luna octombrie. 

IMG_0553.jpg

Povestea 

Probabil cea mai mare descoperire de anul trecut este zona Cozia și gazda noastră : satul rupt de realitate Albastru și Origini.

De aceea ne-am gândit să îți premiem fidelitatea cu un loc în ultima noastră întâlnire din 2023 din acest minunat loc. De la cascade ascunse și melci încastrați în blocuri de piatră de milioane de ani până la ape termale și poteci de munte, această tură este un nesecat izvor de spectacol. O tură pe care o repetăm de câteva ori de-a lungul anului pentru ca un weekend nu face altceva decât să te facă să revii să explorezi mai mult. Apoi sa stai linistit in hamac la Albastru si Origini, sa iti bei cafeaua cu privelistea uimitoare a Coziei….sa dormi in casutele vechi de peste 150 de ani, insa restaurate cu tot confortul si, desigur, sa gusti bucatele delicioase.

Let's Get
Social

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
IMG_4506.jpg
bottom of page